Kan det bli för mycket spel?

En fråga som kan vara berättigad är om det kan bli för mycket spel? Det är naturligtvis upp till var och en att svara på den frågan. men det kanske kan vara bra att ta sig en tankeställare mellan varven. Oavsett spel så kan det kännas skönt att få rensa hjärnan lite nu och då.

Att få komma ut i friska luften och göra något annat är bara positivt för ditt spelande. Det är lätt att man hamnar i någon form av limbo då det kommer till spel. Speciellt då det går bra för en. Vinner man så kan det vara svårt att sluta spela. Välj ändå att ta en paus och gör något annat. Spelen finns kvar där även om du går ifrån en stund. Försök hitta någon annan sysselsättning för en stund. Du ska ju äta mellan varven så ställ dig och laga en måltid och sitt då vid köksbordet och ät din mat.

Gå inte tillbaka till din dator och ät medans du spelar. Vila din hjärna och kom tillbaks med ett fräscht sinne. Det finns inga belägg för att dina spel ska gå bättre om du är utvilad och haft uppehåll om än en kortare period. Du kommer mest troligt att fatta bättre beslut med en utvilad hjärna. Med bättre beslut så kan chanserna att vinna öka. Det ska alltid vara skoj att spela oavsett vad man spelar. Om du inte tycker att det är så skoj så ta ett break ett tag från spelandet tills glädjen är tillbaka.